2010-05-21

Nya vuxenpoäng?

Man kan inte gå in på blogspot-bloggar med mitt internet. What the hell?! Betyder det att jag aldrig nånsin mer kommer kunna se hur mina blogginlägg ser ut när de blivit publicerade? Inte okej.
Anywho... Senaste nytt från Carros hektiska liv: Jag har flyttat! Är tillbaka i min och mammas gamla lägenhet sen ett par dagar och försöker vänja mig vid tanken att det är jag, och bara jag, som kan bestämma vart allt ska stå. Muggarna måste faktiskt inte stå i det där skåpet bara för att de gjorde det förut, och tavlorna behöver inte hänga på den där väggen bara för att de gjort det tidigare. Jag kan bestämma. Helt själv! Nåja, inte helt själv. För här kommer ännu en nyhet från Carro hektiska liv: Steve flyttar in! Japp, ni hörde rätt. Och jag vet att det bara gått ett par månader sen vi blev tillsammans, men vi tillbringar varje vaken tid tillsammans och det känns både oekonomiskt och slöseri med dyrbar tid att fortsätta bo på två ställen samtidigt. Så från och med onsdag kommer jag gå från att vara flickvän till att vara sambo. Läskig, men så jävla underbart!
Förutom allt flyttande som sker så har det varit lite småstruligt på jobbet. Orkar inte gå in på några detaljer men min chef har sagt att han ska försöka fixa det och det hoppas jag verkligen att han gör. Annars är det möjligt att min framtid på Vapiano blir mörkare än planerat.
Men nu är det dags för mig att hoppa ur sängen och fixa med lägenheten. Det ser ut som ett bombnedslag här och så kan vi inte ha det om Steve ska komma drällandes med sina grejer nästa vecka. Nope, städa, plocka, diska, tvätta är mitt nya mantra. Städa, plocka, diska, tvätta, städa, plocka, diska, tvätta, städa plocka, diska, tvätta...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag stöttar dig helt! har kommit fram till att folk gör för stor grej av att flytta ihop i Sverige. Här flyttar folk ihop typ samma dag de blir tillsammans, eller så blir man kär i sin rommie.. funkar det inte så drar man.

Livet är lååångt, bara att testa sig fram;)

puuuss!

/neggi

Ann-Margret sa...

Hejsan. Jag har uppdaterat mig på din blogg, så nu vet jag. Moahahaha. Rapporterar omgående till Anita o Kaysa. Lycka till nu med sambo o lägenhet, stora flickan.
Tant AM