2010-06-15

Summer-update

Två veckor in i juni och jag skriver månadens första blogginlägg. Det här måste vara nån sorts rekord. Tror aldrig jag har gått så här länge utan att skriva sen jag först skaffade bloggen (och det är snart tre år sen). Ja, ja, ni får skylla på Steve. Alla mina behov av att "skriva av mig" har försvunnit sen jag träffade honom. (Förmodligen för att jag nu tvingar honom lyssna på allt babbel istället.)
Senaste nytt i Carros liv är i alla fall att hon varit ganska jättemycket sjuk i en vecka. Var ute i civilisationen för första gången idag och det tog på krafterna kan jag säga, men det är skönt att vara tillbaka!
På fredag börjar min officiella semester, wihoo! Har absolut ingenting inplanerat, hoppas mest att det blir fint väder så jag kan sola och bada hela dagarna. Annars får jag se till att sysselsätta mig med lägenheten, för tro mig här finns fortfarande en hel del att göra. Det ska målas om i diverse rum. Införskaffas fler möbler. Har en hel källare att tömma. Och ungefär ett dussin saker som ska skruvas upp på väggar (så fort vi får tag på en borrhammare). Om inte det vore nog tänker jag försöka passa på att umgås lite med min kära syster och W och trippel-P. Sen kommer även Negar tillbaka till landet och hon och jag har åtta månaders tjejsnack att ta igen; det lär också ta lite tid. Detsamma gäller Madde som tillbringar sitt sommarlov i Stockholm. Sen måste Gröna lund besökas och Steves födelsedag firas. Och så har vi en inflyttningsfest att planera.
Nä, nån lugn semester kommer det nog inte att bli. Om jag inte ser upp kommer den försvinna snabbare än jag hinner säga "solbränna".
-

Inga kommentarer: