2010-08-03

Kan inte sova...

Låg och läste min superbraiga bok till klockan ett ikväll och sen dess har jag legat och vridit mig i sängen. Tyvärr verkar drömmarna långt borta och för sisådär en kvart sen fick jag nog och gick in här för att se om det fanns nåt i datorn som kunde vagga mig till sömns. Jag har inte hittat nåt än så jag roar mig med att blogga lite så länge.
-
Som jag sa förut så börjar min sista veckas semester imorgon. Ska bli hur skönt som helst att vara ledig åtta dagar på raken. Lite typiskt dock att jag blir ledig nu när jag precis kommit tillbaka in i "jobb-tänket". Men jag klagar inte!
Imorgon blir det till att träffa Steve hela dagen, vi har jobbat om varandra i fem dagar nu och ända gången vi hunnit prata med varandra har varit i telefon på våra lunch/middagsraster. Inte trodde jag att jag faktiskt skulle sakna människan som jag bor ihop med.
Sen blir det till att planera lite med min kära syster. Vi har tänkt passa på att åka bort nån natt med W och trippel-P och få lite miljöombyte. Vi har övervägt äventyrsbad i Örebro eller kanske Kålmården, men nu lutar det åt nåt lite närmare stan som kanske Tom Tits eller Sydpoolen i Södertälje. Vi får se vart humöret tar oss.
-
Nu har jag tröttnat på att skriva så ska ge det här med sömn en till chans. God natt på er allihopa.

Inga kommentarer: