2007-11-26

Busy busy busy

Oj, oj, det har verkligen inte blivit många blogg-inlägg den senaste tiden. Det här är mitt fjärde inlägg den här månaden... Det visar hur mycket ledig tid jag har. (= Näst intill noll) Och nu ser det ut som om jag har ÄNNU ETT JOBB(!) på gång. Vet inte riktigt hur jag ska klara av det. Men men... Jag är ung; det är inte som om jag måste binda mig till det jag ska göra resten av livet imorgon.

Man märker verkligen hur ens tankar speglar livet man har för tillfället. Om man kollar på mina blogg-inlägg under oktober månad (då jag hade ganska jättemycket fritid) då hann jag läsa böcker, kolla på film, fika med kompisar, reflektera över världen och det var ungefär det jag skrev om. Men nu, den här månaden, även om jag bara har hunnit skriva tre inlägg så har 90% av dem handlat om mitt jobb-liv och inte så mycket mer. Och det är helt enkelt för att det tar upp så mycket av min tid att jag inte hinner tänka på nåt annat.

Det kanske låter sorgligt, men jag gillar att ha det så här. Att få klara mig själv och att få känna att jag gör nånting bara för min egen skull. Mina kompisar klagar på att de inte träffar mig tillräckligt och ja det är synd att jag inte har lika mycket tid för dem, men jag känner verkligen att jag måste leva för mig just nu och ingen annan. Och jag mår bra av det, jag är en glad person idag :)

2 kommentarer:

Alex sa...

:)jag är glad för den tiden jag fick. hihii

Alex sa...

du nu har mitt mättande tagit slut. nu vill jag ha mer tid! haha ;-) saknar dig. och bloggen?