2007-11-09

Receptionisten Caroline

På inrådan från min käre rumskompis Alexandra som för tillfället är på Irland tänkte jag berätta lite mer om hur mitt liv ser ut just nu.
Just nu sitter jag i receptionen på företaget där min mamma arbetar och idag jobbar jag istället för henne. Så medan hon sitter hemma hos sin kompis och dricker kaffe och äter bullar så sitter jag här och försöker lösa hennes chefs problem. Det är nämligen så att han sitter i Paris utan bokningsnummer till hotell och flyg och faxen vi skickat över vägrar komma fram. Vi har nu skickat tre fax och ett e-mail som inte kommit fram. I ett sista försök har vi nu faxat dem till en kvinna som redan lyckats faxa ner papper till hotellet OCH så har vi mailat dem till hans fru som också är där nere. Förhoppningsvis så lyckas nåt av de här sätten(!).
Förutom detta sitter jag i växeln och svarar i telefon. Folk ringer hit och frågar om tre år gamla arbeten som vi (företaget) tydligen gjort åt dem och så är det meningen att jag ska koppla människan till rätt person. Eller så ringer det nån som vill glasa in sin balkong och då ska jag kunna tala om för dem att vi faktiskt inte gör sånt här. *panik?* Ja, man man kan bli lite smått panikslagen, men för det mesta så vet de vem de ska prata med och gör de inte det och gör inte jag det, då skickar jag de till Dennis för han kan det mesta och brukar få ta det som ingen annan vill. ;)


Förutom att jag gått och blivit tillfällig receptionist den här veckan så har jag även hunnit med att provjobba på ett café och stått i baren på en restaurang inne i stan. Och senare ikväll ska jag tillbaks till puben och jobba där också. Det är fullt upp just nu. Jag kan knappt tänka klart. Men inte gör det mig nåt, jag har hellre hundra saker att göra än att tvingas sitta hemma och rulla tummarna i flera dagar. Lite jobbigt blev det iofs igår. I onsdags kom jag inte hem från jobbet förrän kvart över två på morgonen och så skulle jag upp igen halv sex för att börja jobba halv åtta och sen jobba med pappersarbete i åtta timmar. Jag sov allt som allt 2h 15min den natten. Jag var ganska seg igår. Kom hem vid sex-tiden och när klockan var halv åtta sov jag som en stock.

Men nu är klockan fyra och vi stänger (har suttit och skrivit på det här hela dan). Nu det är bara att gå vidare till nästa jobb :P

Inga kommentarer: