2009-07-15

Juli juli!

Hm... Jag tror det är dags att sätta stopp för det här graviditetsskämtet. Jag har fått så många lyckönskningar nu att det nästan blivit lite läskigt. Sanningens ögonblick: jag är INTE gravid, och har aldrig varit. Den där bilden är tagen från när vi var uppe i Space Needle i lördags och jag kan säga att det blåste en hel del däruppe, varav massor av luft åkte upp under min klänning. (Just det luft! Ingen bebis. Luft!) Men när jag såg den där bilden kunde jag inte motstå att lägga upp den här och skoja lite. Ni får se det som ett försenat april-skämt, ett "juli-skämt" om ni så vill.
Juli, juli!
-
Sen måste jag helt ärligt säga att jag inte trodde det var nån som skulle gå på det. Om ni tittar tillbaka på lite tidigare inlägg, de upplagda för en sisådär två veckor sen till exempel, så har jag lagt upp tonvis med bilder där det är ganska självklart att jag inte har nån "bulle i ugnen"
Sen vet jag inte vad jag tycker om alla de här lyckönskningarna heller. Jag tvivlar på att nån av er egentligen var särskilt glad för min skull. Jag är ju för f*n bara 20 år! Jag är inte redo att skaffa barn! Och vem trodde ni att pappan var? Nån random amerikan som jag tänkte rymma ifrån genom att komma tillbaka hem till Sverige? Vad tror ni om mig egentligen?! Skäms på er!
-
Och skäms lite på mig också... Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det var inte meningen att det skulle bli en så stor grej. Men jag måste erkänna att jag inte skrattat så här mycket på länge. Det bästa var när storasyster erkände att hon (för en sekund!) blev sur för att hon trodde att jag inte hade sagt nåt till henne först. Hahaha! Tro mig om nåt sånt här skulle hända på riktigt så skulle du vara den första att få veta det.
-
Och bara för att försäkra er om att jag talar sanning den här gången, lägger jag upp lite fler bilder från i lördags.
-
Se vad lite luft kan göra.
-
Inga stora magar på svenskorna här inte!

4 kommentarer:

Sofia sa...

Det är nog dags att införskaffa den där "Jag är ironisk"-tröjan nu ;) Tänker på middagen när Eric var med, haha.

Ses ikväll hoppas jag! :)

Eize sa...

ärligt talat så var det här det absolut roligaste iår...som tur är gick jag inte på det så länge eftersom att du druckigt liiiite för mycket alkohol den senaste tiden för att vara gravid i typ 7:e månaden...och du är definitivt smartare än att bli på tjocken...vad fn du har ju haft sexualundervisning i skolan...ses SNART.
Love ya!

Louisa sa...

Hilarious!

Pia sa...

Var det någon som trodde att det var sant?
Håller helt med syster och även vad du själv skriver.

Man behöver väll inte bara skämta i april, och jag håller med det var det roligaste på länge!

Kramar / P