2009-10-25

Kort pluggpaus

Tänkte att jag skulle slänga in ett par ord här i bloggen medan jag har kortpaus från pluggandet. Just nu sitter jag och skriver om retorik och konsten att övertyga sina medmänniskor, det är riktigt intressant faktiskt. Så pass intressant att jag tror jag ska göra mitt slutarbete i Svenska C om det. Eller inte retorik i sig, men om hur man påverkar och blir påverkad av andra människor HELA TIDEN. Det är galet hur mycket manipulation man blir utsatt för i dagens samhälle.
-
Men nog om det. Jag tror veckan som kommer kommer svischa förbi med raketfart. Det är otroligt mycket som ska hinnas med på bara sju dagar. Först och främst ska jag plugga. Har svenska presentation på fredag som måste skrivas och så måste jag bestämma vad mitt "egna arbete" ska handla om i biologin (+ gå på lektionerna). Sen för dem som har missat det så börjar höstlovet imorgon, vilket betyder att jag ska ta W på förmiddagarna större delen av veckan. Så får jag inte glömma bort att jag fyller år också. Tror tisdagen kommer bli ganska lugn men lördagen å andra sidan blir allt galnare, då är det party som gäller! Och mellan allt pluggande, barnpassande och partyplanerande ska jag försöka hinna med att äta, sova, träna och socialisera. Vi får se hur det blir med det säger jag bara. Misstänker att ett par av de sakerna kommer prioriteras bort.
-
Och visst skulle jag vilja sitta här och skriva av mig i bloggen resten av kvällen men det kan jag tyvärr inte; jag har en essä att skriva. Det är dags för mig att dyka ner i retorikens läror igen, ciao!

Inga kommentarer: