2010-02-23

Hej, jag lever!

Är egentligen på tok för trött för att skriva men tänkte ändå titta in en snabbis och visa att jag lever och mår bra. Ska snart gå och lägga mig, öppnade nämligen idag (ensam för första gången) och då får man inte sova lika länge som man brukar. Så har jag dansat också så jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite trött. Men imorgon är jag ledig! Då har jagtänkt komma ikapp med lite småsysslor jag inte hunnit med senaste dagarna, typ tvätta, träna, måla naglarna (ja, jag räknar det som en vardagssyssla) och sen träffa tjejerna på kvällen.
Annars då? Jo det är bara fint. Jobbet rullar på för fullt, blir bättre och bättre för varje dag och gillar människorna mer och mer för varje gång. Vi var ute ett gäng i söndags efter jobbet och det slutade med att jag kom hem åtta på måndagmorgon. Skitkul!
Nu på lördag är jag ledig så då ska jag följa med moster och mormor till Borlänge där "svärmoster" firar sin 50-årsdag. Är även ledig på söndag och det skulle vara perfekta dagen för lite bio. Har försökt få fröken Alexandra att gå och se Shutter Island med mig men hon svarar ju aldrig! (hint, hint)
Det tror jag får vara allt för den här gången för nu håller ögonen på att trilla igen. Puss på er!

1 kommentar:

Ella sa...

Hej
Hittade en länk om det vi pratade om idag...usch

puss

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6668264.ab