2008-10-17

Au pair i Seattle, Washington

Nu är det bestämt. I början på december kommer jag åka till USA och vara borta i ett år. Ett helt år. Ensam. Ute i stora världen.

Och så här ser världen jag ska bo i ut:
Seattle, Washington.
-
(Förvirra inte det med huvudstaden Washington DC, staten Washington ligger lååångt därifrån.) Seattle ligger allra högst upp på USA:s västkust, nästan så nära Kanada man kan komma. Om ni nånsin sett filmen Sleepless in Seattle eller Frasier så vet ni vilken stad jag pratar om.
-
Jag skulle vilja berätta mer om familjen jag ska bo och jobba hos nästa år men jag vet inte hur måna de är om sitt privatliv än. Så tills jag lärt känna dem bättre och fått deras godkännande om att nämna dem i bloggen tänker jag låta dem vara så anonyma som möjligt.
Det jag kan berätta än så länge är att jag kommer ta hand om två barn, en pojke (9 år) och en flicka (6 år). Jag fick en bra känsla av den här familjen från första stund när jag pratade med mamman i telefon. Sen efter att jag pratat med både pappan i familjen och deras nuvarande au pair kände jag att det kunde inte bli bättre och jag är superglad att de kände likadant om mig. De har haft au pairer hos sig ända sen barnen var små (totalt 9st) så jag känner verkligen att jag är i goda händer.

1 kommentar:

Eize sa...

UNDERBART!

Åh, vad kul (och jobbigt) du kommer att få. *avundsjuk*

Du kan räkna med att jag kommer och hälsar på dig (och scrapshoppar)

Puss, ses på lördag!