2008-10-13

Nyheter

Som ni kanske märkt så har inte jag skrivit så mycket på sistone och det beror helt enkelt på att jag inte har så mycket att skriva om. På dagarna gör jag ingenting. På kvällarna gör jag ingenting. Mitt liv består just nu utav ingenting. Alltså får jag inspiration att skriva om just ingenting.
Men idag tänkte jag att det var dags att dela med mig av lite nyheter. En del kommer vara intressanta, men jag tror att de flesta kommer vara i högsta grad ointressanta.
-
Nyhet #1: Klubbhuset är hyrt! Detta betyder att det nu är spikat att min födelsedag kommer firas den 1:a november.
Nyhet #2: Jag har officiellt blivit accepterad till au pair programmet. Vilket betyder att min ansökan kommer skickas ut till olika familjer och om allt går bra kommer jag åka iväg i början av 2009.
Nyhet #3: Det hänger ett par trosor på en lampa på PG. Jag vet inte riktigt vad det betyder och jag är inte säker på att jag vill veta det heller. (Vill ni veta mer är jag säker på att Maria har ett par teorier.)
Nyhet #4: Jag är inne på min nionde bok på fem veckor. Ja, detta betyder att jag inte har nåt eget liv och lever mig in i karaktärernas istället.
-
That's it for now. Puss!

2 kommentarer:

Alex sa...

du förstår att jag inte vill att du åker?!

Karro sa...

ser fram emot #1!
kommer bli grymt =)