2009-05-26

Canada baby!

(Kanske borde skriva Canada med K eftersom jag faktiskt skriver på svenska, men det känns inte rätt. C ska det vara!)
-
Vancouver var det ja... Hur underbart som helst! Soligt och fint hela tiden. Trevlig blandning av svenska, tyska och australiensiska tjej-kompisar. Och säga vad man vill om Canadensiska killar, men snygga att titta på är de i alla fall.
-
Gränsen mellan Canada och USA:
-
Anywho, jag och Fanny blev upphämtade på lördagsmorgonen av de andra tjejerna och sen bar det av mot gränsen. Allt gick jättebra och vi blev insläppta i Canada utan några problem alls. När vi kom fram till hostelet var rummet inte klart så vi begav oss till Lynn Canyon Park och utforskade den Canadensiska naturen lite. (Var tvungen att slå upp ordet "canyon" och fick veta att den svenska översättningen för det är "kanjon". För er som fortfarande ser ut som totala frågetecken kan jag informera om att en kanjon är en "djup trång floddal". Så där, nu är ni lika insatta som jag.)
-
Carro mitt i naturen:
-
Väl tillbaka downtown blev det dags för lite förnyad energi i form av McDonalds-mat och sen blev det jakt på en "liquor store". (Jag, Aimee och Maria gick runt och var överlyckliga för att vi -ärligt- kunda säga att vi var "of legal drinking age". Wohoo!) Sen var det bara att gå tillbaka till hostelet och sätta igång och göra sig redo för kvällen.
-
Mickey D's funkar alltid, oavsett vart i världen man befinner sig:
-
Vår makeup-studio/frisörsalong:
-
För att göra en (vääääldigt) lång kväll kort tänker jag gå tillbaka till min gamla punkt-stil. Här har ni min lördag i Vancouver i kortat format:
- Börjar på rummet vid sex-tiden
- Biljard på hostelet med irländare
- Sex on the Beach för $3.50 i baren
- Australienare i mängder (dem behöver man inte ens titta på, det är bara att lyssna och njuta^^)
- Dans på podium på Tonic
- Bjuden på tequila-shots på Lennox (förstår inte varför folk envisas med den där j*vla spriten - det smakar för täääskigt!)
- Nej tack till att stå i kö 1½ timme(!) för att komma in på nattklubb (fast fan(!) tänk om det var där alla Twilight-skådespelare hängde :P)
- Ännu mera dans på The Cellar
- Gruppen splittras
- Gruppen hittar tillbaks till varandra
- Pittsburgh fans hejar till höger och vänster (vissa blir upprörda när de hör att jag egentligen inte hejar på the Penguins)
- Dans, dans och ännu mera dans
- Stupade i säng vid halv fyra-tiden helt utmattad
-
Jag och Danielle på podiet:
-
På lördagmorgonen lyckades vi vakna upp och göra oss tillräckligt redo för att checka ut till klockan halv elva. Det blev en snabb promenad downtown, frukost på Burger King och sen gav tjejerna upp och ville åka hem. Blev lite smått besviken måste jag säga. Jag hade velat stanna hela dagen och njutit av värmen och kollat in shopping-gatorna som Vancouver är kända för. Men istället blev det till att sätta sig i bilen vid halv ett och masa sig hem mot Seattle igen.
-
Destination Seattle:
-
Bortsett från att söndagen blev alldeles för kort för min smak så hade jag hur kul som helst. Har jag tur så lyckas jag lura med mig ett par tjejer och kan åka upp till Vancouver igen nån gång inom de närmaste månaderna. (Ja, det är er jag pratar om Madde och Louisa.) Vancouver is the shit!
-
ps. Det blir fler bilder imorgon både från Vancouver och Memorial Day här i Seattle. Nu måste jag verkligen gå och sova (jag som skulle lägga mig tidigt ikväll - så gick det med det) klockan är 00.06. God natt!

4 kommentarer:

first roomie sa...

when your happy, i'm happy :)

my sa...

häftigt

Pia sa...

Och allt detta han ni med på en kväll, jag hade inte heller köat i 1 1/2 timme.

Pia

Louisa sa...

Sure balla bacon!