2009-06-04

Are we in the tropics?! No wait, it's just Seattle.

Det är galet vad varmt det varit idag! Klockan är halv elva på kvällen och det är fortfarande 24 grader ute. It's crazy. Inte direkt vad jag förväntade mig av Seattle när jag kom hit måste jag säga. Men här klagas det inte! Nu slipper jag känna mig som ett spöke när jag kommer till Hawaii. Som jag åker till om mindre än en vecka by the way. Iiiiiiih! Tror ni mig när jag säger att jag är nervös? För det är jag. Så pass att jag försöker förtränga att avresedatumet är så snart som det är.
På tal om ingenting så hade vi vår "filmpremiär" igår. Kan tyvärr inte säga att jag blev jättenöjd med slutresultatet. Men men, nu har man lite erfarenhet på det området i alla fall. Efter filmen så stannade jag och tjejerna (Louisa, Madde, Pamela och Cynthia) kvar och snackade med killarna som bodde där. Hur trevliga som helst. Det slutade med att vi blev inbjudna dit igen på födelsedagsfest på lördag. Ska bli skitkul! (Om bara Madde och Louisa kan slingra sig bort från bröllopsfirandet ett tag.)
Bortsett från det så har det inte hänt så mycket nytt på sista tiden. Nej nu ljög jag! Det har hänt en hel del faktiskt, så pass mycket att jag känner mig lite efter i mitt uppdaterande. Men faktum är att i det vädret som vi har nu så orkar jag inte sitta inne och blogga hela tiden. Ni får vänta tills regnet kommer igen helt enkelt.
Nu ska jag bege mig mot sängen. Pusses and the krames!

3 kommentarer:

Pia sa...

Här har vi inge värme, idag har det regnat hela dagen. Kom precis hem från en blöt Bruce Springsteen konsert, blöt men glad. Som vanligt bra, han gillar verkligen att spela i Sverige. Vet ingen som nästa håller på i 3 timmar

GOD NATT

/ Pia

mandy sa...

hej länkade till dig under "au pairer" hoppas det är ok :)

mandy sa...

sv: ja men tänk om den går sönder?? Då kan jag ju inte byta den borta där på andra sidan jorden!! beslutsångest!!