2009-06-11

Följ mina kroppsdelar!

(Förlåt Madde för att jag snyltar på din idé. Om det får dig att må bättre kan du tänka på det som att jag blev inspirerad av ditt Hawaii-inlägg och sen satte min egen lilla twist på den.)
-
Efter att jag installerat mig på hostelet satte jag på mig klänning och bikini och drog med mig strandväskan och blåmärket till stranden. (För er som inte har FB kan jag informera om att jag i söndags var lite ouppmärksam och gick rakt in i en sidovänd parkeringsskylt -- så nu har jag ett jättelåångt, fint blåmärke att matcha alla mina sommarkläder här på Hawaii.)
-

-
När det blev för varmt för att ligga på stranden begav jag till affären för lite uppfriskande vatten och där hittade jag även en uppfriskande present till mina fötter. (De är inte så fina att titta på men de är hur sköna som helst och kostade bara $8 -- score säger jag!)

-
När kvällen närmade sig gick jag på jakt efter mat och sen blev det tillbaks till mitt rum här på Waikiki Beachside Hostel. (Det blåa armbandet måste jag ha så att de kan se att jag bor på hostelet. "Obehöriga äga ej tillträda." Fan, jag som hade planerat att smyga in en massa killar hit! ^^)

1 kommentar:

Pia sa...

Jag är i chock!!!

Trodde inte att jag skulle se dessa fötter i sådana öppna skor. Minns semestern på Kreta, där någon gick runt i gympadojor och benvärmare i 14 dagar. Snygga och färgen matchar ju armbandet.

Kan du inte skicka hit lite värme, vi undrar när sommaren ska komma till Stockholm. Vill också vara på Hawaii, se till att du tar en massa kort.

Du får väll smuggla in killarn med att gömma deras händer!

Puss & Kram / Pia