2009-06-23

Greetings from Hollywood!

Efter en åtta-timmars bussresa var vi äntligen framme i Los Angeles. Tanken var att vi skulle ta en snabb promenad i området och sen gå tillbaka till hotellet och sova så vi kunde ladda inför morgondagen. Tre timmar senare var vi tillbaka efter en låååång tur längs Hollywood Walk of Fame. Här är lite snabba bilder från kvällen:
-
Wohoo, Sverige finns representerat! Fast lite dålig stil att just Gretas skulle vara så smutsig. (Måste erkänna att en liten del av mig vill försöka tvätta bort det...)
-
Tänk, för bara två månader sen var Hugh där och gjorde den här, och ikväll stod jag där i hans fotspår. Det är inte lite coolt!
-
Nu har vi praktiskt taget hållit hand Johnny och jag. Det blir inte mycket bättre än så här.
-
Imorgon blir det sightseeing och turistande för hela slanten; "Behind-the-scenes-Hollywood-tour", "Stars-homes-tour", "The-Kodak-Theatre-tour" (ni vet där Oscarsgalan hålls varje år) och till sist ett besök på The Hollywood Wax Museum. Fullspäckad dag alltså, därför tänker jag nu säga god natt. Dröm sött allihopa! (Ni som är på den här sidan atlanten i alla fall, ni andra får ha en fortsatt bra dag.)

1 kommentar:

Pia sa...

Hålla hand med den där gamla gubben!!!

HA HA