2009-11-16

Första dagen på två väldigt stressiga veckor

Jag har Skype-dejt med Negar om 45 minuter. Det är meningen att jag ska plugga fram till dess men jag hamnade på villovägar och nu sitter jag här och bloggar istället. (Har ingen aning om hur det gick till...)
Vi får se hur mycket jag hinner med att skriva i bloggen de kommande två veckorna. Stockholm Filmfestival drar igång officiellt på onsdag så från och med nu kommer jag tillbringa väldigt mycket tid på biograferna runtom i stan. Imorgon kommer jag till exempel vara på Skandia och ta hand om de trehundra "fackelbärarna" som ska stationeras ut mellan bion och Sturecompagniet. Jajamen, ni läste rätt, lilla jag ska vara ansvarig för att trehundra personer (mest gymnasieelever by the way, kände bara att jag var tvungen att påpeka det) står på rätt ställe, vid rätt tidpunkt och med varsin tänd fackla i handen (som inte får tändas för tidigt för då kommer de inte hålla sig så länge som de behövs). Det är inte direkt ett jobb jag är van vid (no shit?) så det ska bli intressant att se hur det utspelar sig.
Sen på onsdag är det röda mattan som gäller. Torsdag New Moon-premiär (då kommer jag faktiskt få sitta INNE i biosalongen). Fredag invigningsfest för filmfestivalen. Lördag jobba på DBK. Söndag jobba på DBK. Måndag röda mattan igen. Och så vidare, och så vidare... Samtidigt är det meningen att jag ska hinna med att plugga, gå på lektioner, dansa, byta rum och så klart äta och sova också. Men det ska jag la klara av eller vad säger ni?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Take it easy!
Så klart att Du klarar det.
Jag vet att Du gör det.
Mormor.

Madde sa...

ja det klarar du galant! ha så kul :)