2009-11-04

Mitt-i-veckan-uppdatering

Ja som sagt, energin ligger inte på högsta nivån just nu men så här efter kvällens danslektion känner jag mig ändå relativt uppåt. Tänkte försöka utnyttja det och läsa lite biologi men fastnade här på bloggen istället (smart Carro). Meeeen, jag har prov på måndag så för en gångs skull ska jag vara ute i god tid och slippa sitta och stressa som en höna på söndagkväll. (Stressar hönor? Vet inte. Men tycker höna är ett roligt ord så jag kommer fortsätta använda det i mina liknelser.)
-
Filmfestivalsjobbet drar igång nästa vecka, ska bli hur kul som helst! Själva festivalen börjar inte förrän den 18:e men de börjar med företagsvisningar redan på måndag och då ska jag jobba. Har även fått reda på att jag kommer få gå gratis på alla filmer under festivalen (om det finns plats) men då ingen annan jag känner kommer vilja gå vet jag inte hur många filmer jag faktiskt kommer se. Om jag inte raggar upp nån söt pojkvolontär och går med honom vill säga ;) Eller ännu bättre, jag kan fånga upp en framgångsrik regissör på röda mattan! Då kommer jag inte ens behöva det där gratispasset, kan bara följa med honom som hans dejt på alla visningar.
-
-
Imorgon ska jag äntligen tvätta min jacka, wohoo! Kan verka konstigt att vara uppspelt över något så tråkigt som att tvätta men med tanke på att jag knappt vågar visa mig i min vita jacka längre (just för att den inte längre är vit) så ska det bli skönt att äntligen få det gjort. Plus att det är tänkt att jag och Emma ska köra ett Wii-träningspass under tiden, vilket ska bli lite småkul att pröva på. (Jag har fått låna Marias tvättstuga då vi inte har nån torktumlare hemma.)
-
Nu verkar det även som att jag ska ut med Karro och Bella imorgonkväll. (Efter tvättningen vill säga.) Det är nåt reggaeställe på söder som ska ha partaj för sista gången så det ska tydligen bli drag, låter nice! Känns som att det var ett tag sen man var ute också. (Okej 2½ vecka kanske inte är så farligt länge, men ändå.) Och det var faktiskt JÄTTElängesen jag var ute någon annanstans än MP (vilket är lite tragiskt) så nu ser jag verkligen fram emot morgondagen. Plus att det kanske är sista chansen jag får att gå ut med Bella på ett tag.

5 kommentarer:

Alex sa...

Hej! Ehhm. Jag tänkte komma hem till dig i helgen och plugga (läsa alla mina 5748963 sidor jag har att läsa). Jag tänkte att det är säkert tystare hos dig med Wilda och allt, än hos mig! Nej men skämt åsido, i vilket fall så tar jag mig gärna en tur till Viksjö (är det där du bor?).. Fredag eller lördag? Jag har lite updates. Jag kanske ska flytta!

Mm just det. Nu blev du nyfiken.

PUSSINUSSPUSS

Anonym sa...

synd att du vare tvungen att jobba gumman =/ men det kommer fler kvällar och utgångs tillfällen! i promise! jag e alltid på. pussen


/K

Anonym sa...

vad är det för bild btw?
:P
/k

Anonym sa...

Carro! han rörde mig idag! logga min på msn asap..sitter nog vid datan ett bra tag ikväll/natt..välkommen till marangoni livet!:P

Oh and han sa att min data va söt!! säger ju att mac e magiska.

/Neggi

Alex sa...

Den eviga frågan:

Is it fair to play to try to win her heart

http://artists.letssingit.com/daniel-bedingfield-lyrics-wrap-my-words-around-you-8zw23mk

http://open.spotify.com/track/0TWfKvzREgiTHBhSe9aqJ3