2008-11-10

Missions i Staterna

Om tre veckor sticker jag till USA och kommer vara borta ett helt år. Och för att jag inte ska lalla bort det året totalt tänker jag sätta upp lite missions som jag ska utföra nån gång under 2009.

Mission #1. Jag ska lära mig åka skidor. Bara ett stenkast från Seattle ligger en massa trevliga kullar och berg. Dem har jag tänkt ge mig ut i nu i vinter. Går allt som det ska kan vi börja planera kommande års skidsemestrar så fort jag kommer hem.

Mission #2. Jag ska se valar live. Det är inte bara berg som ligger ett stenkast från mitt kommande hem, havet ligger ett stenkast åt andra hållet. Det är tydligen havsutsikt från vår altan (inte för att jag skryter^^). Ett av familjens "selling points" var att man i Seattle kunde ut och paddla kajak med valarna, so that's what I'm gonna do. Kanske inte paddla kajak; det känns inte jättesäkert att sitta i en liten kajak med flera ton valar under en, but you get my point.

Mission #3. Jag ska åka till Forks. Den älskade Twilight-sagan utspelades i Forks och eftersom det ligger i Washington kan jag inte missa chansen att åka till platsen där den fina kärlekshistorien utspelade sig. Sen att det ligger ett indian-reservat i Forks är bara en bonus.

Mission #4. Jag ska köpa skor i New York. Detta kommer som ni kanske förstår inte hända under 2009 utan redan nu om en sisådär tre veckor. Anledningen är helt enkelt att jag ska kunna ha ett par skor då jag kan säga "dem här skorna köpte jag i New York".

Mission #5. ... Har inte kommit längre än så här. Men ge mig gärna förslag på saker. Jag ska göra allt jag kan för att uppleva så mycket som möjligt nästa år.

1 kommentar:

Eize sa...

scrapsaker till syster