2008-11-30

Sista natten i min egen säng...

...hur ska detta sluta? De 84 nätter jag tillbringade i stenhårda Kos-sängar förra året resulterade i ryggont i flera veckor efter hemkomsten. Förhoppningsvis har jag större tur den här gången.
-
Varför pratar jag om sängar egentligen? Har jag inget bättre att skriva om? Eller är det kanske bara mitt sätt att försöka undvika att säga hej då till Sverige? Ja, förmodligen.
-
Faktum är att jag faktiskt är mycket mycket lugnare idag än vad jag varit senaste veckorna. Nu är det verkligen på gång. Dagen jag väntat på i så många månader. Och upprymdheten börjar ta över. Nog för att det varit jobbigt att säga hej då till alla (har fortfarande ett par obehagliga (läs sorgliga) möten kvar att klara av.) Men jag tror det kommer gå bra. Jag gör faktiskt det. När det gäller alltihopa. Och även om det inte gör det och jag kommer hem igen om två veckor så har jag i alla fall försökt. Och det i sig är också en prestation.
-
Nu måste jag slita mig och fixa det sista med packningen etc. Sen ska jag iväg och träffa de sista flickorna på listan. Får se om jag hinner skriva nå mer ikväll. Om inte, får ni ha det så bra så hoppas jag att jag får tillgång till internet snart igen. Puss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ingen förväl snarare vi ses snart :)