2008-12-31

*gäsp*
Klockan är halv tolv på dan just nu och jag sitter här ensam i vår lilla condo. Jag hoppade skidåkningen idag, har inte hämtat mig tillräckligt efter gårdagen för att försöka mig på det igen. Det är mycket möjligt att jag tar på mig pjäxorna och ger det ett nytt försök imorgon, men idag tänker jag bara njuta av att ta det lugnt och förbereda mig inför kvällen.
-
Det är nyårsafton idag. Precis som julen så har det här helt undgått min hjärna och jag har ingen aning om hur kvällen kommer se ut. Familjen är bjuden på fest till ett par bekanta och jag kommer förmodligen hänga på dem. (Om jag inte får nån dum impuls och går och sätter mig på en bar helt ensam^^.)
-
Så vad står på dagens agenda förutom att fira in det nya året?
- Först och främst tänker jag klä på mig. Det är inte okej att sitta i nattlinne efter klockan tolv på dagen.
- Sen har jag tänkt bege mig ut och utforska den lilla byn. Nånting som jag inte hunnit göra än. (Förhoppningsvis lyckas jag ta lite bra bilder också så ni kan få se hur det ser ut här. Jag lovar, det är verkligen som ett litet vinterparadis.)
- Efter det planerar jag att antingen lägga mig i utomhus-jacuzzin ett tag, eller bara ta med mig en bok och lägga mig i bubbel-badet på rummet en timme.
- Sen vid fyra-tiden räknar jag med att familjen kommer tillbaka och då blir det full rulle med att fixa inför kvällen.
-
Så om vi inte hörs igen i år (vilket jag inte tror vi kommer göra):
-
Gott nytt år allihopa!
-
-
Och eftersom ni firar nyår nio timmar före mig får ni lova att inte berätta nåt om hur det nya året kommer bli. Det vill jag upptäcka på egen hand ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Puss på dig och ha en bra nyårsafton. Nu är det bara några timmar kvar innan det blir år 2009.