2008-12-19

Snow Day!

Definitionen av en Snow Day här i Seattle är då skolan tvingas stänga pga all snö och is på vägarna som gör att folk inte kan ta sig till (läs köra till) skolan. Så både igår och idag har barnen varit hemma från skolan. Igår för att det var stormvarning, idag för att det har snöat hela natten (som ni kanske ser på bilderna).
Så som ni kanske redan gissat har jag tillbringat ett par timmar ute i pulkabacken med resten av kvarteret. (För om det är för mycket snö för att köra barnen till skolan så är det ju också för mycket snö för att föräldrarna ska kunna köra till jobbet, så dem är också hemma.) INGEN jobbar när det snöar i Seattle, det bara är så. Det enda folk gör är att njuta av snön.
-

Så här ser det ut på nästan alla vägar som ligger i en backe i Seattle:
-
Dagens outfit: Svart polotröja och mammas übersnygga(?) turkosa skidbyxor!
-
Årets första snöängel!
-
Vår gata helt igensnöad:
-
Race: 6-åringarna vs. 40+åringarna. Ni kan ju gissa vilka som vann.
-
Claire kämpar tappert för att ta sig uppför backen
-
Efter allt pulkaåkande blev barnen inbjudna på lunch och playdate hos grannarna så jag har suttit och mysit med en film nu på eftermiddagen. (Ja, jag såg Twilight igen. Don't judge me!) Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Jag kan inte ringa nån av de andra au pair-tjejerna för jag måste vara hemma ifall Jack och Claire får för sig att komma hem igen. Jag kan inte prata med nån där hemma för där är klockan mitt i natten. Och datorn har jag tappat intresset för för länge sen. (Det är ju ingen som uppdaterar sina bloggar längre, hint hint!). Tv kanske? Näe, kollade ju nyss på film. Bok? Yeah, I guess so. Jag har ju de där nya, fina som jag köpte i helgen så varför inte. Jag kan göra lite varm choklad och kura ihop mig i läsfåtöljen där uppe. Perfect!

3 kommentarer:

Eize sa...

Ursäkta, men "mysit" vad är det. Är det en ny Arnold på G over there!?

Leif sa...

Vaddå gatan igensnöad? Sådär ser det ut hos oss hela vintern! Om vi har tur hittar snöplogen fram i början av April :)

Karro sa...

Va mysigt med så mycke snö! blir lite avundsjuk, skulle kunna vara lite vitare här =/