2008-12-22

Vad har jag gjort idag?

- Jag har bakat julgodis (egentligen är det bara vanligt godis, men eftersom det bara är några dagar kvar tills juldagen så får man kalla det julgodis)
- Jag har gått på promenad i snön. Det har snöat heeeeeela dagen idag, och det ser inte ut att vilja sluta heller. Det är nästan så jag börjar hålla tummarna för en vit jul. *peppar peppar*
- Jag har fått ett mejl från min lilla moster My. Hon har tydligen också hittat hit till bloggen så jag vill passa på att hälsa henne välkommen hit och trevlig läsning.
- Jag har spelat Mario Galaxy på familjens Wii. Jag spelade i förr går för första gången och när jag skulle fortsätta idag upptäckte jag att min fil blivit raderad; stupid kids! Så nu fick jag börja om enda från början (vilket var typ tre banor, men i alla fall!).
- Jag har fått ett julkort av Karro. Ett JÄTTEFINT kort som ni också kan titta på för den ligger uppe på hennes blogg.
- Jag har börjat läsa körkortsteori igen. Måste skaffa mitt amerikanska körkort så fort som möjligt. Har fått veta att mitt internationella körkort egentligen bara gäller i en månad här, plus att bilförsäkringen blir billigare för J och P om jag har ett amerikanskt.
- Jag har fått en kommentar av ingen mindre än min mormor. Snacka om att jag blev imponerad när jag såg att hon hade skickat en julhälsning på bloggen (inte ens My fixade det).
- Jag har slagit in julklappar. Tyvärr inte så många som jag skulle önskat. På grund av massa olika anledningar så blev det inget Major julhandlande igår, det enda som jag egentligen köpte var spelet Cluedo som jag ska ge till hela familjen.
- Jag har äntligen börjat få lite julkänslor. Wohoo! Men de är flera veckor försenade. Förstår inte hur jag ska hinna med allt jag måste göra på bara fyra dagar. Panik!
-
Det var nog det viktigaste av söndagens händelser. Notera att jag inte har skrivit i kronologisk ordning. Inte heller i nån sorts "viktigast-först"-ordning. Listan är helt random och är skriven efter det som först poppat upp i mitt huvud. Nu ska jag gå upp och äta lite julgodis. Ciao!

1 kommentar:

my sa...

Jasså du ! Mormor kan skicka julhälsningar. Lugn !!! Jag tar ett steg i taget Har kommit så här långt iallafall.En sak i taget Må så underbart gott lilla loppan o många,många,många kramar.M.M